metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
... ~... (Gość)15.12.2021 21:48

Kołodziejczak to ten gość co biega po sklepach żeby kupowac tylko Polskie produkty bo sa najlepsze ??

31

najmen the winner ~najmen the winner (Gość)15.12.2021 23:09

Bogurodzica by lepiej pasowała :)

51

noname ~noname (Gość)15.12.2021 22:01

Ja powiem tradycyjnie:) nie podoba sie to do biedronki pracować... dziękuję do widzenia

94

goœć_paranoja ~goœć_paranoja (Gość)16.12.2021 07:58

Póki co to to czy ktoś jest winny czy niewinny to ocenia sąd z przedstawionego mu materiału, a nie trole internetowe. Jeśli będą niewinni to rolnicy mają prawo ścigać tych co obrzucili ich błotem. Do tych od Biedronki pytam ile jeszcze grup zawodowych w Polsce po nauczycielach, górnikach, medykach, urzędnikach teraz rolnikach wyślecie do pracy w Biedronce ? To ile jeszcze Biedronek trzeba wybudować ?

91

wieśniak ~wieśniak (Gość)15.12.2021 14:00

ja wieśniak żyjący i utrzymujący się z rolnictwa powiem krótko - dobrze wam tak. Podczas ostatnich wyborów prezydenckich w moim okręgu wyborczym na pana śmieszka oddało głos 78% wieśniaków. Nie twierdzę, że rafał zmieniłby na lepsze wszystko w tym kraju (bo niektóre jego teorie również mi nie leżą), ale byłaby to przeciwwaga dla rządu - jakże potrzebna w demokratycznym kraju. W związku z powyższym mam przesłanie do was - wypad z miasta świnie oprzątać!

2821

go?ć_anna ~go?ć_anna (Gość)16.12.2021 11:57

No i dobrze.Wreszcie się dobiorą do ....

30

Ten typ ~Ten typ (Gość)16.12.2021 00:41

Podoba mi sie ta blondyna z tą duza torba da rade sie jakos znia umowic

90

wiejski głupek? ~wiejski głupek? (Gość)16.12.2021 00:59

Mieszkam na wsi. Dużo widzę, dużo słyszę i niemało wiem o tej, pożal się Boże, waszej produkcji mięsa wieprzowego. Sami przy kieliszku bimbru opowiadacie, jakie numery kręcicie. Przechwalacie się swoją przebiegłością i cwaniactwem. Tzw. "dobry policjant" wszystko z was wyciągnie. Musi tylko wyrazić dla was swój podziw, współczucie i już jesteście jego. Niektórzy już wymiękli, reszta wymięknie niebawem. A najszybciej ci krzykacze.

174

Lider ~Lider (Gość)15.12.2021 22:58

Każda manifestacja w Piotrkowie to dla mieszkańców Piotrkowa SZOK! Tu ludzie mentalnie jak niewolnicy, zgarbieni, przyzwyczajeni do wykonywania poleceń panów, myślący jakby tu dowalić drugiemu. Wszystko zniosą byleby sąsiad miał gorzej.

89

Mishelin ~Mishelin (Gość)16.12.2021 13:53

Po co przyjeżdżacie do tego miasta,co ? To najwięksi hipokryci! Tam tylko kasa się liczy a jak dostawca z pizzerii pojedzie na wieś to nawet 1 zł napiwku nie dostanie. Z zamówieniami w powiat nie ma konieczności się spieszyć bo nikt nie wynagrodzi ci ryzyka jak poniesiesz szybko jadąc żeby świnka ciepłe miała... To nie popłaca ten co się na świnkach dorobił jest bardziej skąpy niż ten co korzysta z MOPR. Taka prawda pany ze wsi , jak jedziecie do Piotrkowa to najlepsze ciuchy są z szafy wyciągane bo na wsi to nie ma komu pokazać
jakiego ciucha się kupiło w fokusie albo w lumpeksie

61

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat